Disco Club Harley va invita la discoteca in fiecare sambata, unde DJ-ul nostru va intretine atmosfera cu muzica House, Hip-Hop, R&B, Latino si Reggaeton iar barmanii o "incing" sau "racoresc" dupa bunul dumneavoastra plac cu shut-uri variate, whisky de buna calitate sau vinuri si beri reci.


Cafe-bar-ul din spate va asteapta in fiecare zi intre orele 12-24 sa va incercati mana sau norocul la biliard sau jocuri mecanice.


Disco Club Harley este acum activ pe cea mai cunoscuta retea sociala, anume Facebook.

Este destul de simplu acum sa ne imprietenim, sa schimbam comentarii si informatii utile sau interesante. Desigur, aici asteptam si sugestiile tale.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un "Like" si toate noutatile noastre vor aparea pe Wall si in top news chiar in profilul tau!


Daca aveti drum prin centrul vechi al Bucuresti-ului, pe strada Lipscani nr.82A, va asteaptam la o cana de vin fiert cu scortisoara.

Click pe imaginea de mai jos pentru mai multe informatii.

 

Sunteti vizitatorul


Copyright © S.C. Bar Harley SRL 2010  Toate drepturile rezervate.

 

Imaginile si textele de pe acest site si de pe site-ul conex "Bar Harley Bucuresti" se afla sub incidenta legii dreptului de autor.

Utilizarea integrala sau partiala, reproducerea si multiplicarea lor pe orice suport fara acordul scris al proprietarului constituie

contraventie si se sanctioneaza conform legii.


Hosted by SMB NET