Bar Harley, fostul "Mes Amis" a legat pe multi cu prietenii bahice.

Unii si-au exersat talentele dansului pe masa, au cantat pana au ragusit si au baut ca intre prieteni pana la ultimul banut.


Acest local "anti-fite", aflat in centrul istoric al Bucurestiului, la 30 de metri de pasajul Lipscani, a mizat de cand il cunoaste tot omul pe simplitate si atmosfera extrem de degajata.


Muzica ii leaga pe toti. E mare lucru atunci cand intrebi de vreun club sa auzi ca are muzica buna.


La Bar Harley, pastrand traditia locului, se asculta numai lucruri de calitate: muzica rock de toate felurile, anii 80 (poti chiar sa ceri melodii la bar si nu te va refuza nimeni, atata timp cat cererile sunt in limita decentei.


Berea este  ieftina, vinul fiert cu scortisoara te imbie chiar de la intrare iar atmosfera este superba.

Poti veni si neinsotit. Companie vei gasi aici intr-una din cele doua locatii.

Ambele au capacitatea de 50 de locuri, una fiind la subsol - unde poti sa bei si sa te rockaresti pana iti rupi capu' fara sa se uite nimeni urat la tine.

Vara, terasa cu capacitate de 60 de locuri va asteapta cu bere. Multa si rece!


Localul este foarte popular si pe buzele tuturor celor care vor o cana mare de vin fiert cu scortisoara sau o palinca buna la preturi studentesti.

Desi este incapator cu toti prietenii sai, pe la ora 18.00 se umple pana la refuz. Asa ca faceti o rezervare, daca vreti sa stati onorabil.


Caracteristici: Aer conditionat, potrivit pentru grupuri, petreceri private/corporate

Tinuta: Orice

Fumatul: permis peste tot

Program: 15:00 - ultimul client


Va asteptam si in noua noastra locatie din Buftea (langa studiourile Mediapro) pentru seri de club, cafenea, biliard sau jocuri mecanice.

Click pe imaginea de mai jos pentru mai multe informatii.Sunteti vizitatorul


Copyright © S.C. Bar Harley SRL 2010  Toate drepturile rezervate.

 

Imaginile si textele de pe acest site si de pe site-ul conex "Disco Club Harley" se afla sub incidenta legii dreptului de autor.

Utilizarea integrala sau partiala, reproducerea si multiplicarea lor pe orice suport fara acordul scris al proprietarului constituie

contraventie si se sanctioneaza conform legii.


Hosted by SMB NET